«Наше завдання – надати можливість кожному жителю Херсонської області побачити Послання Президента, – процитувала напередодні цієї нікчемної події «сенатора» ігоря кастюкєвіча окупаційна «Надднепрянская правда». – Це важлива подія у житті країни, тому що саме у зверненні Голова держави визначає основні вектори розвитку і ключові моменти на найближчу перспективу».


Аби бубоніння кремлівського старця почули якомога більше людей, «єдинороси» облаштували на лівобережжі 19 майданчиків для відеоперегляду. Вірніше, написали, що облаштували. Де саме вони знаходились, не повідомляли. Зате колаборанти дивились на свого кумира всі, як один.

Кожна з окупаційних адміністрацій опублікувала у соцмережах фотопідтвердження.


Послання стало для зрадників таким собі сеансом масового гіпнозу. Ні про які «вектори» і «моменти» у ньому не йшлось – фюрер просто повторив вже тисячі разів озвучені свої і російських фашистів думки. Ми відібрали висловлювання, які можуть бути цікавими читачам. Тільки пообіцяйте не сміятись.


«Російська Федерація нікому не дозволить втручатися у внутрішні справи країни. Політична система Росії – одна з опор суверенітету країни, будемо і далі розвивати інститути демократії».
«Спеціальну військову операцію підтримала абсолютна більшість російського народу».
«Більшість підприємців дотримуються патріотичних позицій».
«Економіка Росії у минулому році росла темпами вище світової, випередила держави «великої сімки».
«Так званий Захід з його колоніальними звичками, звичкою розпалювати по всьому світу національні конфлікти намагається не просто стримати наш розвиток. Замість Росії їм потрібний залежний, згасаючий, вимираючий простір».
«Ми значно зменшили вживання алкоголю, і, перш за все, міцного алкоголю. Це безумовно позначається на здоров’ї нації».
«Не ми почали цю війну на Донбасі, але ми зробимо все, щоб її закінчити. Необхідно викорінити нацизм, вирішити всі завдання спеціальної військової операції».
Всі четверо гауляйтерів частково окупованих областей України слухали цю маячню особисто. Камера показала їх, коли путін розповідав про штучний інтелект.

Окупаційний губернатор Запорізької області євген балицький у цей момент чухав потилицю, а сальдо з усіх сил тримався, аби не заплющити опухлі очі. Він, як розповіли потім російські «воєнкори», такий був не один. Слухачі почали засинати вже за кілька хвилин після початку «стендапу» ватажка російських фашистів.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!