«В Геническе открылся новый пункт выдачи паспортов граждан РФ», – повідомляє терористична організація «ГУ МВД Херсонской области». Відкрили пункт для бажаючих зрадити батьківщину у приміщенні відомого з радянських часів ресторану «Генічеськ» на вулиці Центральній. Коричневі книжечки видають щодня, крім неділі, з 8.00 до 17.00.

Здавалось би, зрадникам лише й радіти залишається. Однак у відеосюжеті вказаної організації всі вони чомусь ховають власні обличчя.

Камера зняла або зверху, або без голів не лише відвідувачів, а й працівниць пункту та поліцейського на вході (на грудях у нього, до речі, добре видно український напис «Поліція) і його колег всередині.

Лише гидка морда російського фюрера – на стіні. Мабуть, не дуже зрадники вірять у те, що «росія здєсь навсєгда».

Єдиний, хто вірить у це, або просто не боїться, або не сповна розуму (а, скоріше, все разом узяте) – це заступник голови окупаційної адміністрації Генічеська олександр пінаєв. Після чотиримісячного ниття у соцмережах («Даже те, кто бегал с украинскими флагами и вышиванками получили, а мне не дают»), колаборанта таки записали у громадяни рф.

Тавро зрадника йому видали буквально наступного дня після гнівної тиради у Telegram, яку пінаєв назвав «Это Украина меня предала!» Оскільки інтернет, як і папір, все терпить, там написано і про українське «руководство, поддерживаемое населением», яке «выбрало путь раболепия перед западом, исполнения его сатанинской воли, пропаганды половых развращений», «непроверенных западных вакцин для бюджетников», «создания расколов и уничтожения канонической Православной Церкви»; і про «как результат – АТО, бомбежки и насилие всего Донбасса на протяжении 8 лет»…

Саме у таких випадках говорять «Без коментарів».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!