Минулої доби війська рф обстрілювали правобережжя Херсонської області із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків та БпЛА. Через російську агресію постраждали двоє поліцейських.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Токарівка, Берегове, Станіслав, Придніпровське, Понятівка, Дніпровське, Інженерне, Олександрівка, Берислав, Бургунка, Томарине, Зміївка, Тягинка, Львове, Шляхове, Качкарівка та Милове. У населених пунктах пошкоджень зазнали 19 об’єктів: 11 приватних та багатоквартирний будинок, 4 автомобілі, в тому числі 2 – службові автомобілі поліції, гаражі і вишка мобільного зв’язку.

Внаслідок вибуху ворожого БпЛА двоє працівників Каховського районного відділу поліції віком 36 та 37 років отримали вогнепальні поранення різних частин тіла, їх доправили до лікарні. Наразі загрози життю правоохоронців немає.

У Бериславі в результаті атаки дроном-камікадзе типу «FPV» пошкоджено службовий автомобіль поліції, працівники не постраждали. Також противник скинув боєприпаси з дрона в Зміївці, пошкоджень зазнав службовий автомобіль поліції, особовий склад не постраждав. армія рф систематично обстрілювала Херсон. У мікрорайоні «Корабел» пошкоджено багатоповерховий будинок. Також зафіксовані влучання на території заводу та парку. На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучали уламки ворожих снарядів та фіксували злочини.

За минулу добу поліція відреагувала на 244 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 21 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!