Незважаючи на те, що окупанти вважають захоплену частину області територією росії і, навіть, у своїй фейковій конституції про це написали, між тимчасово окупованими Кримом і Херсонщиною не поспішають прибирати пункти пропуску. Мало того, стояти у черзі перед ними бажаючим виїхати-заїхати доводиться годинами.
Про великі черги легкових автомобілів перед окупаційним автомобільним пунктом пропуску Джанкой у Телеграм написав підписник окупаційного каналу «Русский Геническ»: «У офіційних групах пишуть, що час очікування 5-20 хвилин, але при під’їзді ми зіштовхуємось з ВЕЛИЧЕЗНОЮ чергою у 3-5 годин приблизного очікування. Ще відбувається беззаконня з чергою між машинами – останні намагаються об’їхати всю чергу, при цьому патрульні машини (3 штуки) не надають цьому уваги. На дзвінки адміністрація кордону не відповідає, в офіційних джерелах правди про черги немає».
Немає, в принципі, і самих доріг, які вщент розбила важка військова техніка окупантів. Один з загарбників навіть до сальда у соцмережах звернувся: «Я вже не говорю про асфальт, просто ямки засипати щебнем хоча б. Особливо, у районі КПП».
Мабуть, саме через погану автодорогу мешканка міста Шахти Ростовської області вирішила їхати у Генічеськ залізницею. А оскільки поїзди туди наразі не ходять, поїхала «Тойотою». Принаймні, саме з залізниці забирали автомобіль і кермувальницю рятувальники. Як вона опинилась на рейках, росіянці доведеться пояснювати окупаційній поліції після того, коли її випишуть з лікарні.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!