1 березня почав роботу сайт «время героев», на якому військові рф можуть подати заявки на навчання державному управлінню. Ініціював проект під час послання федеральним зборам фюрер путін. Окупанти, які пройдуть відбір, а потім – навчання, працюватимуть, у тому числі, і в окупаційних адміністраціях, де наразі спостерігається дефіцит кадрів.
«Адже дійсно, ми, учасники спеціальної військової операції – еліта Росії, еліта нашої батьківщини, – сказала на камеру пропагандистів одна з учасниць цього кадрового проекту. – Ті люди, котрі розуміють справжні цінності, котрі розуміють, заради чого і заради кого проходить вся ця спеціальна військова операція». Хоча, якби вони і справді розуміли, то вже давно б вбили путіна, а поки самі йдуть здихати заради його і його кліки інтересів.
Тим часом вакансій на окупованій території Херсонщини для учасників «сво» вдосталь. Лише в одній Нижньосірогозькій окупаційній адміністрації наразі потрібні начальник, головний і провідний спеціалісти фінансового відділу, начальник і головний спеціаліст відділу ЖКГ, начальник і спеціалісти відділу з захисту прав людини, провідний спеціаліст правового відділу, головний спеціаліст і спеціаліст першої категорії відділу з соціальних питань і роботи з громадянами. У Каховській окупаційній адміністрації для роботи в інформаційному відділі не можуть знайти спеціаліста з фото і відео. А ще недобиті «герої сво» можуть працювати у школах і лікарнях, де спостерігається ще більший кадровий голод. Чи в окупаційній поліції, куди продовжується набір.
Є на окупованому лівобережжі й інші вакансії. В Іванівці потрібен водій категорії D і керуючий філією «Промсвязьбанка». У Каховці – бухгалтер і економіст для роботи в окупаційному «Облводоканалі», юрисконсульт, звукорежисер, заступник директора, спеціаліст з кадрів, головний режисер і керівник колективу в БК «Меліоратор». У Каховському районі – керівник колективу, звукорежисер і бібліотекарі. У Генічеську – головний спеціаліст в дослідницьку лабораторію і відділення центру оцінки якості зерна. У Скадовську – водій категорії D і робітник з комплексного обслуговування приміщень у спортивній школі… Це – короткий список, сформований з тих оголошень окупантів у соцмережах, які першими впали в очі. Насправді їх набагато більше.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!