Після недавніх слів заступника голови радбезу рф дмітрія мєдвєдєва про те, що «Україна – це безсумнівно Росія», на окупаційному телеграм-каналі «Южный регион/Новороссия» вкотре заочно почали ділити територію нашої країни. «Росії відходять вісім областей Новоросії плюс Сумська, Полтавська, Черкаська, Чернігівська, Кіровоградська області України і Придністров’я, – певно, ляпаючи слиною на географічну карту, написали пропагандисти. – Польщі, Угорщині та іншим – все інше за винятком Київської області, на території якої догниватимуть зібрані з усіх областей незалежники».
Так само люто і безапеляційно загарбники ділили Україну у перші дні повномасштабного вторгнення. За ці два роки багато з них лягло в плодючу українську землю, але інші не порозумнішали. На згаданому каналі лише визнали, «наскільки важка і складна інтеграція. Он, поки лише неповні чотири області увійшли у склад Росії, а це вартувало величезних трудів і зусиль».
Буквально наступного дня на окупованому Херсонщину припхався ще один любитель ділити – голова партії «справедлива росія – патріоти – за правду», депутат держдуми, екс-голова ради федерації сєргєй міронов. «Не сумніваюсь, що у найближчому майбутньому ми у складі Росії побачимо і Харківську область, і Дніпропетровську, і Миколаївську, і Одеську. Це все попереду і наші воїни зроблять все, щоб все це було саме так», – заявив він під час візиту у Генічеську школу № 4.


Базікати цей покидьок може (поки що), що завгодно – втрачати йому нічого, бо під персональними санкціями знаходиться з 2014 року. Його ж дружина потрапила у санкційний список ЄС лише 23 лютого 2024 року. Підставою стало те, що разом з міроновим вони всиновили двох маленьких українців, вкрадених з дитячого будинку у Херсоні.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!