«У Херсонській області ми зіштовхнулись з тим, що освіті тут після розпаду Радянського Союзу не приділяли належної уваги, – розповів пропагандистам фейковий сенатор ігорь кастюкєвіч. – Головним для української влади були кабінети з євроінтеграції та плакати, які пропагували «толерантність».
Цікаво, а що ж головне для окупаційної влади з росії? Ось як пише про це окупаційна адміністрація Каховки, наприклад: «Працівники Чорнянського сільського будинку культури підготували інформаційні стенди до Всесвітнього дня цивільної оборони і Ярилиного дня, щоб підкреслити важливість цих подій». «Ярилин день – це свято, присвячене слов’янському богу Ярилу, – пояснюють окупаційні «Известия». – Він вважався божеством сонця, весни, плодючості і тілесного кохання». Що може бути «важливіше» такого свята? Тим більше, для дітей?


Цікаво також, хто вчить нині українських дітей в окупації. Оскільки нормальні педагоги відмовились від співпраці з окупантами, у школи, зокрема, і на керівні посади, набрали всілякий зброд. Взяти до прикладу директора окупаційної Азовської школи у Генічеському районі таку собі оксану черняєву (на фото). Під час «голосування» за путіна у її населеному пункту ця особа заявила, що прийшла «проголосовать, поддержать своего избирателя». І додала: «Будем надеяться, что всё оправдает свои надежды» и «Каждый житель обязан исполнить свой долг перед страной, выбрать своего избирателя».
Таке меле, на хвилиночку, «директор школи». Чого тоді від «вчителів» чекати?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!