Поставлений окупантами «голова адміністрації Каховського муніципального округу» павло філіпчук і раніше відрізнявся, м’яко кажучи, екстравагантною поведінкою. Достатньо згадати його «танці» під важкими наркотиками, відео яких і досі зберіглось на різних інтернет-ресурсах.

Але марно вважати, що з приходом у Каховку росіян філіпчук взявся за розум. По-перше, немає за що братись. По-друге, ось кілька фото і стоп-кадрів з пропагандистського відео, яке гауляйтер не соромиться викладати у Телеграм.

Придурок з Каховки то «тестує» окуляри віртуальної реальності на виставці у москві, лякаючи відвідувачів своєю неадекватною реакцією.

То регоче, не зупиняючись, з інформаційного куточка у Тавричанському дитсадку. То там само заважає діткам їсти, вмостившись просто біля них навпочіпки. То його «накриває» під час званого обіду, який він влаштував одному з окупаційних міністрів у… забігайлівці на міському ринку.

То цілується з козою на фермі у Мар’янівці.

Незрозуміле твориться не лише з ним особисто, а і у «муніципальному окрузі». Там, наприклад, дітям досі роздають… новорічні подарунки. А замість того, аби приховати це знущання, знімають на відео і викладають в інтернет подяки від матерів тих, кому ці «сюрпризи» адресовані. На каналі окупаційної адміністрації також друкують «творчість» підлеглих філіпчука. Наперед скажемо, що від шефа вони мало чим відрізняється.

Ось, наприклад, «красивий і зворушливий» вірш, який до недавнього російського свята написала «головний спеціаліст Дудчинського територіального управління» ольга пащенко: «Сегодня день в календаре, защитника Отечества, Ребята на передовой, и на войне и на защите общества, Вся жизнь у вас на волоске, но вы смелы и горды, Когда вступаете вы в бой с нацистскою отродью… Мы, женщины, пусть говорят, что слабый пол, пойдём в огонь и в воду с вами, А может после… на танцпол, схлестнуться с вами в танце! Вы не судите строго, слова пришли ко мне с небес, А может быть от Бога». А, може, просто філіпчук своїм препаратом поділився? Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!