Про це повідомила пресслужба Центрального районного суду м. Миколаєва. Жінка в період окупації Херсона погодилась на пропозицію обійняти посаду в окупаційній адміністрації держави-агресорки, а саме “начальника управління охорони здоров’я департаменту соціальної політики ВЦА Херсонської міської територіальної громади”.

Перебуваючи на посаді, вона використовувала псевдоніми. Підозрювана заперечила свою провину, повідомила, що голова окупаційної адміністрації Володимир Сальдо особисто пропонував їй очолити обласне управління охорони здоров’я, на що вона відповіла відмовою.

Також підозрювана зазначила, що продовжувала перебувати на посаді, на яку її було призначено задовго до окупації, проте робота управління майже не велась, до того ж жодних документів як посадова особа вона не підписувала.

Водночас вона не змогла пояснити наявність її підпису як “начальниці управління охорони здоров’я департаменту соціальної політики ВЦА Херсонської міської територіальної громади”, створеного окупаційною адміністрацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!