Херсонська міська військова адміністрація оголошує конкурс ідей на визначення кращої концепції створення Меморіального комплексу «Бузковий гай» в місті Херсон.

Замовником конкурсу виступає департамент містобудування, архітектури та земельних ресурсів Херсонської міської ради.

Тема конкурсу – концепція створення Меморіального комплексу «Бузковий гай» в м. Херсон.

Метою проведення Конкурсу є залучення максимальної кількості учасників для визначення конкретних та найбільш цікавих пропозицій вирішення меморіального комплексу пам’яті херсонців, учасників подій які відбулися 01 березня 2022 року в місті Херсон, формування громадського простору як естетичного середовища. Пріоритетним напрямком при розгляді пропозицій та ідей вважаються нові не ординарні ідеї, які б відобразили настрій, почуття  та атмосферу подій.

Основні задачі, які ставляться перед конкурсантами для створення громадського простору:

  • увічнення пам’яті херсонців – учасників подій 01 березня 2022 року у м. Херсон;
  • піднесення духу патріотизму;
  • розвиток громадського простору;

Конкурс  відкритий. Учасниками конкурсу можуть бути громадяни України незалежно від місця проживання,  архітектори, дизайнери, творчі колективи, школярі, студенти, аматори та небайдужі мешканці нашого міста.   Участь у Конкурсі іноземних фахівців, студентів закордонних навчальних закладів не забороняється.

Термін подачі заявок для участі в конкурсі: з 01.03.2024 до 17.00 30.04.2024 р.

Заявки для участі в Конкурсі подаються до департаменту містобудування, архітектури та земельних ресурсів Херсонської міської ради: електронна адреса – dmazr_hmr@ukr.net.

Із Порядком проведення конкурсу можна ознайомитись за посиланням ЗАВАНТАЖИТИ

Подивитися на сайті: https://miskrada.kherson.ua/oholoshennia/oholoshennia-pro-provedennia-konkursu-idej-na-vyznachennia-krashchoi-kontseptsii-stvorennia-memorialnoho-kompleksu-buzkovyj-haj-v-misti-kherson/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!