Під постом про те, що «Горностаївський муніципальний округ відвідала мобільна приймальня губернатора», на каналі окупаційної адміністрації несподівано з’явився адекватний, але сумний коментар.
«Так гидко на душі ще не було, диву немає меж, – написала невідома Наталія. – У нашій рідній Горностаїці живуть, керують чужі люди, а ми, корінні мешканці, скитаємося по всій Європі. Хочу запитати: «Коли ми повернемося додому?» Боже, дай терпіння нам, а загарбникам розуму. Вони там чужі і господарювати не повинні». Зрозуміло, що жінка висловила біль тисяч земляків, а от відповідь їй взялись давати одиниці. І то невідомо, чи земляки вони дописувачці.
«Чужі люди!!! Ви самі, де живете?!!, – написав якийсь «влад коляда». – Якщо ви думаєте, що Російська Федерація це окупант, то мої вам співчуття». А вже через декілька речень прибічник країни-«неокупанта» написав: «Російська Федерація буде всюди. Слава Російській Федерації!!!»
«Коли це Росія була нам чужою? – питанням відповіла якась «татьяна». – Один народ!!!» І додала, що «хлопців з правого берегу заставляють командири України бомбить нашу Горностаїівку і Заводівку. Мирних людей. А Росія захищає». Не інакше сам владімір соловйов чи маргаріта сімоньян сховались за цим псевдонімом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!