Хворі звертаються за медичною допомогою і отримують необхідне лікування. Упродовж минулого місяця в середньому за 1 робочий день до поліклінічних установ для дорослого населення звернулося близько 600 пацієнтів, з них майже 80 – за безкоштовними ліками до пунктів видачі.

У дитячих поліклініках медичну допомогу протягом одного дня в середньому отримували 54 дитини, з них близько 5 – з приводу щеплень. До приймального відділення за добу звернулися 13 людей, з них 10 були госпіталізовані, більшість з яких – у невідкладному стані. До травматологічного пункту щодня зверталися близько 18 травмованих, до офтальмологічного – 3-4 пацієнти з побутовими травмами очей. Протягом лютого було 6 звернень цивільних громадян з мінно-вибуховими травмами, з них 4 – госпіталізовані.

Народилися за місяць 18 немовлят: 10 дівчаток та 8 хлопчиків. Наразі співробітниками закладу та завдяки допомозі військової адміністрації, донорських організацій, волонтерів усуваються наслідки влучань ворожих снарядів в одну із будівель лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!