Хороші «вибори» у окупантів. Для них, звісно, хороші. Бо якщо щось і треба підраховувати, то лише зарплати членам виборчих комісій. Все інше давно пораховано.

«Підсумкова явка на виборах Президента Російської Федерації у Херсонській області з урахуванням явки на достроковому голосуванні склала 83,87 %», – повідомив окупаційний виборчком. З вигаданим результатом 88,12 % «переміг» фюрер «всєя російской імпєрії» владімір путін.

Такі дані озвучила голова окупаційного виборчкому марина захарова. Дивно, що дані такі «малі». Адже, якщо передивитись всі сюжети пропагандистів (і при цьому не з’їхати з глузду, що цілком реально), то складається враження, що кількість всіх виборців, у цілому, має перевищувати 100 %!

Адже, крім місцевих зрадників, на Херсонщині «голосували» і прикомандировані спеціалісти, і військові. Та що там – навіть діти, коти і собаки голосували (про що жартома повідомили самі росіяни, але це чомусь аж дуже схоже на правду)!

«Міф, що вибори в Росії «не вільні, не демократичні», було розвіяно у тому числі і у Херсонській області», – прокоментував вакханалію «демократії» «сенатор» ігорь кастюкєвіч. Адже що може бути демократичніше за пильний погляд окупанта з автоматом на те, як людина ставить відмітку у бюлетені? А автоматники, до речі, ходили не лише віддаленими селами, а навіть і у Генічеську, де військових так багато, що членам виборчих комісій за своє нікчемне життя і боятись нічого.

Наприклад, у мікрорайоні міста, повідомили наші читачі, члени пересувної дільниці рухались виключно по четверо: дві жінки у накидках і з паперами, озброєний поліцай і військовий у бронежилеті, балаклаві і з автоматом. Щоправда, простих громадян цього разу, як під час двох попередніх «голосувань» не тривожили – приходили лише до тих, хто зареєструвався для «волевиявлення» у домашніх умовах.

«Нам довго дорікали про те, що у Росії немає надідеї і надмісії… Вона є!» – написав у Телеграм вищезгаданий кастюкєвіч.

Звісно, є. Така сама, як була свого часу у нацистської Німеччини. Одна з героїнь пропагандистського відео після «голосування» так і заявила: мовляв, щастя – це коли у світі немає інших країн, крім росії, і всюди можна їздити без паспорта. Гітлер мріяв про подібне. Цікаво, чи пам’ятає путін і його прибічники, чим закінчив їхній кумир?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!