«18 березня 2014 року було підписано міждержавний договір про прийняття Республіки Крим до складу Російської Федерації», – нагадав про ювілей окупації Криму російський центрвиборчком.

Хоча голові цвк рф і майбутній мешканці в’язниці у Гаазі еллі памфіловій слово окупація «чомусь» не подобається. «На Заході дуже багато спекуляцій з цього приводу, – розповіла вона пропагандистам. – Коли вживають такі одіозні слова як «окупований», ми всі з вами знаємо, що відбувалось насправді».

«Насправді» в окупантів таке: «На загальнокримському референдумі пропозицію про возз’єднання Криму з Росією підтримали 96,77% у Криму і 95,6% – у Севастополі». Саме ці вигадані дані окупанти та їхні слуги з числа місцевих жителів вирішили нагадати школярам окупованого Генічеська під час «уроків мужності, присвячених 10-річчю Кримської весни».

Саме так пропагандисти назвали виступи перед школярами офіцера росвардії, морду якого на фото розмили і підписали «Віталій М.», та представників окупаційного фонду «защітнікі отєчєства» (серед останніх легко пізнати генічеського колаборанта олега кульчицького, який до окупації був начальником управління ЖКГ у міськраді). «Кримчани вперше йшли на вибори як на свято. Ми пам’ятаємо, як до нас прийшли ввічливі люди. Всі з ними фотографувались. Молоді і дорослі не вірили, питали «Ви тут назавжди?» І тепер 18 березня для нас особливе свято – ми повернулись додому, у Росію», – таку і подібну брехню довелось слухати бідним генічеським школярам.

Тим часом «Інформаційний спротив» з посиланням на ресурс «Верстка» пише, що середня зарплата у Криму у минулому році складала 46,8 тисяч рублів, у той час як на росії – 73,7 тисяч рублів. І додає, що «кримчани зіткнулися не лише з обманом їх надій на ріст зарплат, але і з утисками, пов’язаними з веденням бізнесу, не говорячи вже про громадянські права».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!