Майже місяць минув відтоді, як окупаційні війська «зачистили» Кринки, але у повідомленнях їхніх пропагандистів іноді все ж спливає інформація, що «це не точно». Ось що, наприклад, пише окупаційна «Комсомольская правда»: «Штурмовики під Кринками отримали машини від Росздоровнагляду». І справа не у тім, що федеральна служба з нагляду у сфері охорони здоров’я росії не тим займається. Питання в іншому: чому ПІД Кринками, а не В них?
Хоча далі пропагандисти трішки виправляються: «Вже незабаром перефарбовані під камуфляж, оснащені масксітками, а можливо і детекторами дронів «Рено Дастер» і «Рено Логан» перевозитимуть бійців та вантажі у районі Кринків». Саме ці дрони, зізнаються росіяни, і заважають їм зайти у сам населений пункт.
Окупаційний телеграм-канал з мільйонною аудиторією підписників WarGonzo прямо пише, що наші військові у Кринках залишились, хоча і фантазує щодо їх кількості: «За повідомленнями з місць, у стертому з лиця землі населеному пункті залишилось не більше 16 бойовиків противника, які займаються переважно спостереженням і розвідкою. Трохи більші сили укронацистів розсіяні західніше села вздовж прибережної зони і лісового масиву».
Окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия» додає: «Від системної зачистки території довелось відмовитись – простір легко прострілюється з високого правого берега Дніпра артилерією і дронами противника».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!