«У Новій Каховці активно вирішують проблеми з електрикою. Наразі електрозабезпечення з’явилось практично у всіх мікрорайонах Нової Каховки, – повідомляє окупаційна «Надднепрянская правда». – Це вдалось зробити завдяки спільним зусиллям керівництва Херсонської області і аварійних служб, а також голови Нової Каховки Віталія Гури. Більш того, доступ до електрики відновлюють у сільських населених пунктах».

«Для того, щоб жителі якомога швидше отримали світло у свої будинки, енергетики займаються усуненням проблем буквально цілодобово, – повідомляє у Телеграм окупаційна адміністрація Нової Каховки. – Величезний об’єм аварійно-відновлювальних робіт вже виконаний нашими працівниками. Багато об’єктів відновлено і у найкоротші терміни запущено у роботу».

Погодьтесь, що з усіх цих словесних нашарувань зовсім незрозуміло, чи є все-таки світло у Новій Каховці. Новокаховчани повідомляють, що нема, і не поспішають повертатись додому (після зникнення електрики багато мешканців міста роз’їхались лівобережжям, аби перечекати у рідних, поки світло повернеться у їх оселі). А от у Благодатному Скадовського району працівники «державного унітарного підприємства «Херсонобленерго», повідомляє окупаційний телеканал «Таврия», «провели роботи з часткової заміни енергосистеми». Ще й «за дорученням» сальда. Таким чином «вирішили проблему з перебоями в електрозабезпеченні у Свято-Нікольському жіночому монастирі». Там електрика має бути постійно – там в електропечах черниці випікають хліб для потреб окупаційної російської армії.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!