«На підтримку Херсонської області виділено більше 4 мільярдів рублів, – повідомляє уряд РФ. – Кошти підуть на забезпечення першочергових і соціально значущих видаткових зобов’язань регіону у першому півріччі 2024 року.

Мова йде про зарплати працівникам бюджетної сфери і соціальні виплати громадян». Тобто, ні про що інше мова вже не йде? Навіть назв населених пунктів на автобусних зупинках на російські, як спочатку обіцяли загарбники, не замінять? А вони (назви), лише трохи від’їдеш від Генічеська, всі залишились правильні – не російські. На ремонт навчальних закладів грошей також не заклали. І навіть написати нормально про це не можуть.

Наприклад, у Генічеську біля будівлі райдержадміністрації з допомогою дешевої конструкції рекламують ремонт школи і дитсадка. Яких саме, окупанти не уточнюють, зате називають «регіон-побратим». Це – «Калининградский область».

Інша конструкція з рекламою благоустрою, розміщена поряд, взагалі нестійка і падає, щойно подує легенький вітерець. Інший «регіон-побратим» Краснодарський край досі ремонтує (точніше, щосили робить вигляд, що ремонтує) Генічеську школу № 3. Кінцевою датою ремонту «сенатор» Ігорь Кастюкєвіч називає 30 березня. До цього він так само говорив про 25 лютого. Перед тим – про 1 січня…

І кошти на все це, як повідомляли пропагандисти, виділялись. Але що поробиш, якщо красти у російських окупантів – у крові.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!