У неділю, 24 березня, у польському Вроцлаві відбудеться другий благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ «Херсонщини і Крим – це Україна». Він пройде за підтримки Української асоціації футболу, Херсонської обласної асоціації футболу, Асоціації футболу Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, Української футбольної ліги у Вроцлаві та Нижньосілезької асоціації футболу (Польща).

Ці змагання є своєрідним продовженням традиційного турніру «Крим – це Україна», яким кілька років поспіль відкривався футбольний сезон на Херсонщині і в якому брали участь команди другої ліги та аматорські. Проводився він з ініціативи та під патронатом ФФУ після окупації російськими військами українського Криму. А після повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну і окупації Херсонщини його у новому форматі прихильники гри мільйонів відродили у Вроцлаві. – Перший благодійний турнір «Херсонщини і Крим» пройшов торік у вересні, – розповідає керівник Української футбольної ліги у Вроцлаві Дмитро Федоренко (у недалекому минулому киянин). – Його учасниками були гравці восьми команд: сім польських і одна з Херсона. Всі вони – любительські. А переможцем стала познанська команда «To The Top» («До найкращих»).

За словами Дмитра, учасниками другого благодійного турніру зголосилися стати вже 20 команд. У тому числі три – з Херсонщини: «Іскра» (Білозерка), ФК «Херсон» і СК «Крим». У програмі благодійного турніру не лише захоплюючі матчі з міні-футболу на чудових зелених майданчиках у передмісті Вроцлава, а й цікаві зустрічі шанувальників гри мільйонів із зірковими гостями та можливістю стати володарем ексклюзивного призу. Зібрані ж кошти під час благодійного турніру підуть на підтримку Збройних сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!