Для створення цього фейку вони використали кадри з телемарафону за 16 березня. Також вони замінили гостя, начальника ГУР Кирила Буданова, на фейкове відео з Олексієм Даніловим. Якість діпфейку дуже низька, його штучність кидається в очі з першої ж секунди перегляду, міміка та мовлення Олексія Данілова взагалі не збігаються. Слабка робота російських пропагандистів.


Теракт у концертному залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному красногорську може бути операцією російських спецслужб, щоб звинуватити Україну та отримати привід для нової хвилі мобілізації в рф. Звинувачення України, які лунають з рф, вже підтверджують цю версію. Про можливість терактів у рф на початку березня попереджало посольство США в рф та рекомендувало своїм громадянам уникати місць масового скупчення людей. Аналогічні попередження також робили посольства Великої Британії, Німеччини та ще кількох країн Заходу.

У Головному управлінні розвідки України вже заявили, що теракт у красногорську – свідома провокація спецслужб путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Теракти з великою кількістю загиблих цивільних росіян, як то вибух будинку на каширському шосе у москві в 1999-му та захоплення заручників на мюзіклі «Норд-Ост» в 2002-му кремль уже використовував для виправдання другої чеченської війни та агресії проти чеченського народу.
Не дайте ввести себе в оману та довіряйте лише верифікованим джерелам інформації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!