«В Херсоні, Миколаєві, Одесі людей викрадають, не дають їм зв’язатись навіть зі своїми рідними, повідомити, що сталось, і через декілька днів (у кращому випадку – тижнів) люди потрапляють на лівий берег Дніпра. Слово Кринки стало у Миколаєві прокляттям, тому що всі розуміють, що людина, у якої зник зв’язок з рідними, через декілька днів потрапляє у Кринки і зв’язок з ним втрачається буквально назавжди», – заявив окупаційному агентству «РИА «Новости» військовий злочинець Юрій Барбашов.
Той самий, який воював на боці терористів на Донбасі, очолював окупаційну адміністрацію Снігурівки у… Генічеську, а нині у тому ж місті є «депутатом Херсонської обласної думи». А поки Барбашов бреше, на вірну смерть у Кринки і справді продовжують посилати військових, але російських – їхні командири.
Про це, зокрема, стало відомо з перехопленого смс, яке публікує «Інформаційний спротив». Ось його текст: «Мішо, не почую твій голос, поїду у Москву. Мене кличуть з собою, в однієї жінки син загинув у Кринках, у неї на командирів 177 полку компромату багато, відео доказів, свідчення бійців. Якщо це правда, у мене волосся дибки стало. Говорять, погрожують розправою. Гроші вимагають. Чекаю твій голос. У всіх виходять на зв’язок, а ти ні. Нічого зрозуміти не можу».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!