Які лише «заходи соціальної підтримки» не обіцяє «учасникам спеціальної військової операції» їхня влада. Всім їм, повідомляє, наприклад, окупаційна адміністрація Голої Пристані, присвоюється статус «ветерана бойових дій», який, у свою чергу, дає максимум всіляких пільг.
Таким «ветеранам» обіцяють щомісячну виплату 4188 рублів, 32 % доплати до пенсії, звільнення від виплати податку на транспорт, майно (щоправда, лише з одного об’єкту – квартири, будинку, гаражу тощо) і землю (на ділянку не більше 6 соток), компенсацію плати за найм і утримання житлового приміщення у розмірі 50 %, безкоштовний проїзд громадським і приміським транспортом, путівки для реабілітації і відпочинку, обслуговування у медзакладах міністерства оборони рф та інших профільних відомствах, позаконкурсний вступ до вузів, зарахування дітей окупанта у вузи на бюджетні місця.
Та найголовніше, серед обіцянок, як свого часу у нацистській Німеччині, з’явилось отримання земельної ділянки у власність. А поки російська влада лише обіцяє, наші славні ЗСУ обіцянку «виконують», щедро наділяючи землею окупантів. Щоправда, лише мертвих і не завжди цілих. Іноді частини тіла варварів зі сходу розлітаються на десятки метрів. І найгірше, що інших бажаючих отримати українську землю «у власність» це нічому не вчить.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!