Поки головний замовник масового теракту в «Crocus City Hall» розповідав у зверненні про терористів, які «намагались сховатися і рухалися у бік України, де, за попередніми даними, для них з українського боку було підготовлене вікно для переходу державного кордону», в окупованому Генічеську «депутати» «обласної думи» разом з іншими «єдиноросами» вшановували пам’ять вбитих покладанням квітів до пам’ятника Скорботній матері.

«Ми не зможемо навіть молитвою допомогти тим, кого вже не стало у цій трагедії, – заявив колаборант Ігор Качур. – Хто вірить, помоліться за тих, хто зараз знаходиться на грані». Також для вчорашнього продавця взуття чомусь важливим було сказати, що терористи одягли не форму, а «подобу військової форми». Його колега і тезка Ігор Телегін вирішив додати: «Як сказав наш президент, кожного знайдемо за прізвищем, вони будуть всі покарані». 

У цей час в окупованому Скадовську панахиду за загиблими у Свято-Сергіївському храмі провів протоієрей Микола Канюка. Колаборант сказав, що теракт «відбувся через нестачу моральності». Найбільше хрестився при цьому представник окупаційної влади Олександр Дудка.

Голова окупаційного уряду Херсонської області Андрєй Алєксєєнко відреагував на теракт у Телеграм. Написав там про «криваві терористичні методи, які у них стали фірмовим стилем знову таки на державному рівні». «У них», як неважко здогадатись, це в українців, яких услід за путіним вирішили безпідставно обвинуватити всі його посіпаки.
«Тепер перед нами новий ворог – радикали, які діють за вказівкою ГУР, за гроші готові на все», – загавкав за господарями окупаційний ресурс «Readovka». Окупаційний телеканал «Таврия» вирішив зняти з ефіру всі розважальні програми, хоча їх на каналі ніколи і не було, якщо не вважати розважальними виступи Сальдо та таких, як він.

Словом, окупанти та їхні ставленики на лівобережжі з усіх сил намагались зробити вигляд, що жалкують за жертвами у Красногорську, але схоже то було на крокодилячі сльози.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!