Минулого тижня у с. Кохани, що на окупованій частині Херсонщині, знайшли вбитими трьох чоловіків – Олександра Карпуся, Олександра Голенкова і Миколу Вознова. Окупанти провели так звані слідчі дії. У справі затримали двох військовослужбовців армії РФ . Це раніше засуджені особи з Волгоградської області. Про обставини вчинення вбиства нічого невідомо, окрім того, що на тілах чоловіків виявлено вогнепальні поранення. Тіла пролежали на місці злочину три дні, а зараз – у морзі Скадовська. Окупанти їх не віддають родичам загиблих, посилаючись на “слідчі дії”.
Херсонська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), підставою для цього стало повідомлення у ЗМІ.
За даними Центру журналістських розслідувань, 45-річний Олександр Карпусь був мешканцем Кардашинки. Микола Вознов жив у Коханах, вирощував троянди у теплицях. Третій вбитий, Олександр Голенков, був не місцевим, працював у теплицях.

Фотоколаж – Центр журналістських розслідувань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!