Так званий воєнний кореспондент окупаційного інформагентства «NewsFront» Lex знову навідався в Олешки, аби вкотре збрехати про життя у прифронтовому місті. «Ринок працює, обстріл ведеться поряд, – розповів на відео. – Буквально щойно був вихід і чекаємо – зараз буде приліт поряд з ринком». І справді, кому краще знати, куди саме буде приліт, як не російському окупанту, колеги якого обстрілюють Олешки!


А ще пропагандист показав механізм, назвавши його «приблудою», з допомогою якого жителі багатоповерхівки піднімають на сьомий поверх пляшки з водою. «Приблуда» являє собою блок з велосипедного колеса, через яке перекинуто канат. «Одна з жителів у розмові сказала мені таку фразу, що «я краще буду жити у такій «окупації», ніж у тій вільній Україні», – написав пропагандист, «забувши» показати ту, хто так «говорив», на відео.


А у Новій Каховці окупанти досі возяться зі світлом. Щойно воно з’явиться в одних мікрорайонах, як тут же зникає в інших. Окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия» коментує це так: «Світло у Новій Каховці є, хоча і не всюди, і поки зникати не планує».
А окупована Новоолексіївка у Генічеському районі перетворилась на суцільне звалище. Ситуація наскільки катастрофічна, що навіть окупаційна адміністрація написала у соцмережах: «На сьогоднішній день у Новоолексіївці виникло дуже багато сміття. У центральній частині селища всюди не прибрано, а на окраїнах виникло багато сміттєвих звалищ». Як доказ, продемонстровано фото з центральної частини.
Гауляйтер селища Асан Алієв відрапортував, що йому вдалось «вибити» кілька контейнерів, але сміття у них класти… не можна! «У нові сміттєві контейнери суворо заборонено кидати будівельні матеріали, легкозаймисте сміття, вироби з фаянсу чи його частини (унітази, раковини), гілки дерев, тліючі недопалки. Контейнери пластикові», – написано у повідомленні фейкової адміністрації.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!