«ФСБ у нових регіонах будуть зміцнювати, заявив Президент Росії Владімір Путін», – цитує фюрера окупаційна «Надднепрянская правда».
На засіданні колегії ФСБ Путін сказав: «Відзначу ваші дії з нейтралізації агентури, терористичних диверсійних груп противника, а також успішні операції у прифронтовій смузі і ворожому тилу, контррозвідувальне забезпечення військових частин і з’єднань. Прошу продовжити послідовну роботу з кадрового і технічного зміцнення підрозділів ФСБ у Донецькій Народній Республіці, ЛНР, Запорізькій і Херсонській областях».
А поки ФСБ бореться з диверсійними групами на окупованих територіях, майже у самісінькій Москві орудує ІДІЛ. Хоча навіть страшну трагедію у «Crocus City Hall» роспропагандисти перебріхують так, як вигідно режиму. «Не секрет, що релігійні екстремісти воюють і в лавах ЗСУ, – заявив в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия» «політолог» Віталій Колпашніков. – Ми бачили відеокадри з людьми, які використовують символіку ІДІЛ. Ми може цілком собі уявити, що київська хунта задіяла за замовленням своїх американських і британських кураторів для того, щоб вони організували терористичну акцію». А от в окупаційній адміністрації «Красноперекопського територіального управління», яка знаходиться у Зеленому Поді на Каховщині, відреагували на трагедію правильно – запалили поминальні свічки біля портретів Путіна, Сальда, Басюка, Алєксєєнка, Кастюкєвіча, Філіпчука і тамтешньої гауляйтерки Бигар.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!