Поки херсонські школярі на канікулах, працівники ювенальної превенції організували для них цікаве й пізнавальне дозвілля. Запросили старшокласників взяти участь у занятті з правової грамотності. Захід пройшов у формі інтелектуального змагання – брейн-рингу.

Школярів об’єднали у дві команди. В інтелектуальній боротьбі старшокласники максимально проявили свої здібності та правові знання. Діти вирішували різні завдання: як поводитися, щоб не потрапити в біду, які правила поведінки в разі виявлення підозрілих предметів, як спілкуватися з незнайомими людьми і правильно реагувати на сумнівні пропозиції, повторили заходи особистої безпеки у прифронтовому місті.


Кожна команда підготувала домашнє завдання для суперників. Діти відтворювали різні ситуації, у які може потрапити людина і дії якої кваліфікуються кодексом про адміністративні правопорушення. Учасники успішно виконували усі завдання, правильно відповідали на запитання навіть без підказки поліцейських. Правнича гра вийшла цікавою, активною та пізнавальною для учнів. Ювенальні поліцейські нагородили команди-учасниці заохочувальними подарунками, подякували за активну участь та чесну гру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!