В окупованому селищі Таврія Скадовського району колаборанти з «Жіночого руху «Єдиної Росії» у Херсонській області» на чолі з «координатором» Оксаною Мороз висадили алею у пам’ять про жертв теракту в «Crocus City Hall».

У Телеграм «єдинороси» повідомляють, що клени і ясени висадили на в’їзді у селище.
«Терористи хочуть нас залякати, – розповіла пропагандистам оксана мороз. – Жителі Херсонської області знають, що таке терор і як він може проявлятись, але залякати нас не вдається і не вдасться ніколи».

Забула лише додати, що про терор жителі області знають, завдяки окупантам.
Раніше ця ж Оксана Мороз провела в окупаційній Скадовській школі № 3 урок «Єдність народів Росії» у рамках занять «Розмови про важливе». «Росія – багатонаціональна країна, і завдання ворога – роз’єднати російський народ, посіяти паніку і страх», – розповіла потім у Телеграм. Забула лише додати, кого окремі представники російського народу називають у своїх засобах масової пропаганди «хохлами» і закликають вбивати.


Але інші колаборанти взагалі відреагували на теракти лише, аби відчепитись. У Малокаховці, наприклад, випустили щось на кшталт стінгазети, а тамтешній гауляйтер роман назаров «провів інструктаж». З усього видно, що з тероризмом ні окупанти, ні їхні слуги особливо боротись не хочуть.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!