Окупаційний центр зайнятості Херсонської області закликає роботодавців взяти участь у всеросійському ярмарку працевлаштування «Робота Росії. Час можливостей», який пройде з 9 по 12 квітня. На ярмарку, пишуть, можна буде «залучити кандидатів, які краще всього відповідають вашим потребам». Бо на лівобережжі таких кандидатів – катма, хоча і спеціальності не дуже рідкісні.


У Нижньосірогозькій громаді, наприклад, яку окупанти називають районом, нині потрібні головний спеціаліст відділу культури «адміністрації», вчителі початкової школи, математики, фізики, історії, російської мови і літератури, педагог-психолог, соціальний педагог, вихователь-методист, заступники директора школи з навчально-виховної, виховної роботи і безпеки, а також з взаємодії з громадськими організаціями, військовий керівник, асистент вчителя, завідувач їдальні, кухар, соціальний працівник, слідчий, дільничний, черговий частини, головний спеціаліст відділу прийому заяв, водій, пожежний, дізнавач пожежного нагляду, інспектор наглядової діяльності і профілактичної роботи, диспетчер, начальник караулу, інструктор пункту відбору на військову службу за контрактом, дільничні уповноважені поліції, оперуповноважений групи економічної безпеки, інспектор з виконання адміністративного законодавства «ГИБДД», інспектор дорожньо-патрульної служби, інспектор з адміністративного нагляду, інспектор відділу у справах неповнолітніх, інспектор з виконання адміністративного законодавства, електрогазозварник, електрик, інженер, інженер з охорони праці, бухгалтер для роботи з зерном, технік-лаборант, начальник лабораторії, водій автобуса, покрівельник, зварник, бухгалтер, охоронник, комбайнер, тракторист, різноробочий, начальник відділу – головний бухгалтер, старший спеціаліст, контролер.
Виникає питання, якщо стільки вакансій, чи працює зараз у Нижніх Сірогозах хоч хтось?! Крім гауляйтера владислава нікітенка, звісно.  
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!