Про ситуацію з водо- і енергозабезпеченням окупаційна адміністрація Нової Каховки повідомляє завуальовано: «Ситуація, пов’язана з відновленням електрозабезпечення в окрузі, контролюється профільними спеціалістами. У всіх населених пунктах підключене електрозабезпечення, але зберігається проблема нестабільної напруги у мережі». Тому деякі райони міста, пояснює фейкова адміністрація, «аварійно відключені».

«Жителі Новокаховського міського округу дякують енергетикам і працівникам аварійних бригад за оперативне підключення електрозабезпечення», – пише «адміністрація». І не забуває додати: «Аварійні відключення виникають у зв’язку з обмеженням напруги у мережі».
З водою ще гірше – «організовано підвіз і видачу бутильованої питної води». Але «організовано» настільки погано, що гауляйтер Віталій Гура навіть змушений був поскаржитись на проблему російським військовим.
З останніми, як повідомила окупаційна адміністрація, він зустрівся «для налагодження і зміцнення взаємодії з метою покращення обстановки у Новокаховському міському окрузі… Також обговорили поточну обстановку у віддалених населених пунктах, де новокаховчани потребують доставки питної води, отримання лікарських препаратів».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!