До найважливішого християнського свята залишається більше місяця, а в окупованому Генічеську з’явились перші ознаки наближення Великодня. Його українське затишне приморське місто вже втретє зустрічатиме в умовах окупації. Звісно, генічани не перестають вірити у ЗСУ, але до 5 травня місто навряд чи звільнять (хоча все може бути).

По-перше, у магазинах Генічеська з’явились великодні набори, що являють собою виготовлених з шоколаду курочок, курчат і яєчка. Гарного настрою додає те, що солодощі виготовлено на хуторі Шевченко Краснодарського краю. Привіт українцям від українців, так би мовити.


Є у продажу і не шоколадні, а цілком звичайні яйця. Ще і порівняно недорогі (якщо порівнювати з грудневими цінами минулого року, коли яйця на росії і окупованих нею територіях були ледве не дефіцитом) – 110 рублів за десяток.

По-друге, святкового настрою генічанам надає тепла погода і буяння первоцвітів навкруг. Наразі у місті + 15, з понеділка температура має піднятись до + 20. Щоправда, вітряно. Масово квітнуть нарциси, крокуси, гіацинти. Закінчують цвітіння підсніжники. З дня на день зацвітуть тюльпани.

Цвітіння окупанти спинити не у змозі. Як і інші природні процеси. Наприклад, хвилі на у будь-яку погоду прекрасному Азовському морі.

У шепоті хвиль чується, що все буде добре: перемога обов’язково настане, окупанти згинуть назавжди!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!