Звернення до читачів газети «Новий день» та наших сторінок у соцмережах

Шановні друзі! У складний час живемо ми нині з вами. В результаті віроломного нападу армії РФ багато українських сімей втратили рідних, житло, надбане майно, а то й засоби до існування. Чимало з вас змушені були покинути рідні оселі та поневірятися на чужині, пізнавши всі труднощі життя ВПО і біженців.

Повірте, нам, журналістам, про все це відомо не лише з розповідей внутрішньо переміщених осіб та ваших односельців. Практично кожен з нас пізнав і пізнає дотепер «розкіш» такого життя.

Але життя триває. У деокупованих населених пунктах Херсонщини воно поступово відроджується. За допомогою держави та за підтримки будівельників із сусідніх областей і зарубіжних донорів відновлюється житло, подаються світло та вода, розміновуються поля. Звичайно, не скрізь і не так швидко, як нам того хотілося б. Причин цьому багато. І про більшість з них ви знаєте. Та не скрізь ви можете вплинути на ситуацію, змінити її на краще. Не так просто буває добитися прийому до керівників громади, району чи області з проблемами та пропозиціями.

Тож пропонуємо діяти разом, спільними зусиллями позбуватися того, що гальмує рух вперед. Розкажіть нам про свої проблеми, поділіться думками, як їх вирішити, давайте поради, конкретні пропозиції.

Зверніться до редакції «НД» і поставте запитання до керівників різних інстанцій з приводу скрутної ситуації, що склалася у вас особисто чи вашому населеному пункті та скажіть, хто блокує вирішення проблеми.

А ми, новоденці, дистанційно проведемо пряму лінію з потрібним вам керівником, вислухаємо його, отримаємо відповідь на наболілі питання ірозповімо про це в газеті та соцмережах.

Зателефонуйте нам на номери: 050 946 07 77 або 067 551 90 78.

Можна також написати на нашу електронну адресу: newdayua@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!