Оскільки на щось путнє потрібні гроші, а їх, на думку колаборантів, краще вкрасти, роботу на лівобережжі лише імітують. А якщо щось і роблять, то незначне. Днями, наприклад, в Іванівському «муніципальному окрузі» з українських на російські замінили дорожні покажчики з назвами «аж» трьох населених пунктів – Новодмитрівки Першої, Трохиміки і Благодатного. Окупаційне міністерство транспорту тут же відзвітувало про «подію» у Телеграм.


Тим часом у селі Українському, яке окупанти чомусь досі не перейменували, «голова поселення» Ольга Станковська «допомагає жителям з доставкою замовлених через інтернет товарів». Для цього, повідомляє окупаційна адміністрація, вона курсує між Українським та Іванівкою, де, буцімто, відкрили пункт видачі Wildberries і Ozon – російських маркетплейсів.
У той час, коли окупанти переконують, що іванівці замовляють через інтернет (який, до речі, частіше не працює, ніж працює) товари, в окупованій громаді стала розкішшю звичайна швидка. Настільки, що кожен її виклик описується у телеграм-каналі окупаційної адміністрації. Ось останній: «У Новосеменівці голова поселення Ольга Станковська знову показала свою готовність прийти на допомогу жителям села за першим їх покликом. Літній жінці стало погано, і голова поселення викликала для неї швидку допомогу Іванівської лікарні. Бригада швидкої допомоги оперативно прибула і госпіталізувала жінку з високим тиском і підозрою на пневмонію. Працівники територіального управління дякують медикам за швидке реагування і професіоналізм».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!