«Лише погляньте, яка мила і чарівна білочка живе у Чорнянському теруправлінні, – написав у своєму телеграм-каналі каховський ставленик окупантів Павло Філіпчук. – Щодня можна спостерігати, як вона спритно стрибає з гілки на гілку». Оскільки Філіпчук є затятим дослідником того, як змінюється його свідомість під впливом деяких специфічних препаратів, зразу і не зрозуміло, яка саме білочка до нього приходила. Але ж ні, справжня – “наркогауляйтер” продемонстрував фото звірка.


А оскільки, який піп – така і парафія, підлеглі Філіпчука також є людьми не надто адекватними. Взяти, наприклад, «спеціаліста Федорівського територіального управління» Чернишову. Ця особа написала «многоуважаємому Павлу Ігоревичу» подяку. Та ще й яку! Цитуємо мовою оригіналу: «С того момента, как я Вас увидела, у меня каждый день начинается с Вашего видео, пожелания, наставления, улыбки и нашей, моей Веры в будущее! Вы меня не только наставляете на путь истинный, а вдохновляете на трудовой день, который с Вашей поддержкой проходит творчески, легко, с изуминкой».


Мабуть, саме для таких людей «с изУминкой» у телеграм-каналі окупаційної адміністрації Каховського «муніципального округу» з’явилось оголошення: «У поліклініці Каховської ЦРЛ надається медична допомога особам з інтоксикацією внаслідок зловживання алкоголем (вивід з запою)».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!