Як вже писав NewDay ua, ще перед своїми «виборами» окупанти обіцяли жителям окупованого лівобережжя по 2 тонни безкоштовного вугілля. Для когось вони «перетворились» на 1 тонну, для когось – на 600 кг, але більшості не дісталось і того.

«Адміністрація, де обіцяне В. Сальдо вугілля у кожний будинок з пічним опаленням? – звернувся до «адміністрації Горностаївського муніципального округу» у Телеграм підписник Віктор. – Хто саботує видачу вугілля? Хто обманює жителів?»

В окупаційній адміністрації запитання видаляти не стали і навіть відповіли: «У грудні 2023 року було затверджено порядок видачу вугілля населенню з пічним опаленням. У відповідності з порядком були оперативно укладені необхідні контракти на поставку і транспортування вугілля. У зв’язку з особливостями бюджетного процесу поставки неоплаченого вугілля, яке залишилось, у поточному році будуть здійснюватися за рахунок обласного бюджету на 2024 рік. На сьогоднішній день необхідні об’єми фінансування знаходяться на стадії доведення до замовника. Через це скалась певна затримка з оплатою поставникам вугілля. Найближчим часом дане питання буде врегульовано, після планується відновити поставки у муніципальні округи для наступної роздачу населенню». «Чому так розмито відповідаєте? – обурився Віктор. – Ні про що? Набір слів?» Не зрозумів, мабуть, зразу, що так його і тисячі таких, як він, культурно послали. Тоді йому «більш культурно» відповів інший дописувач без імені: «Вітя, яке вугілля? Весна надворі. Вже тепло».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!