Вчора три снаряди прилетіли поряд з обласним Центром реінтеграції бездомних і звільнених осіб “Надія”. Біля закладу загинула жінка. Волонтери намагалися допомогти нещасній, але поранення виявилися несумісними з життям. Постраждала будівля центру.
“Всі дивом вціліли, тому що у великій чоловічій кімнаті, на яку прийшовся основний удар, нікого не було. Всі снідали в кімнаті поруч. Їй теж дісталося. Але не так сильно. Тож наших мешканців просто Бог зберіг…
Ну а наші вікна розбиті вщент. Ті самі вікна, на які ми збирали всім світом і які вставляли разом з вами… У великій кімнаті навіть рами повилітали”, – йдеться в повідомленні центру “Надія”.


Вікна будівлі вже закрили плівкою. Але щоб не наражати людей, які знайшли тут прихисток, волонтери “Надії” шукають для закладу більш безпечне приміщення:
“Тож шукаємо будинок у межах міста. Можливо хтось виїхав та може запропонувати власний. Чи будівлю організації – придатну для життя. Порядок гарантуємо. Вчасну оплату комунальних – теж. Якщо в когось є пропозиції – телефонуйте директору Центру “Надія: 0999000514 Валентин Лапицький. Можете писати і в приватні повідомлення. Але є певні перебої з інтернетом, тож можемо відповідати із затримкою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!