Держава-агресор продовжує воювати на двох фронтах – звичайному та інформаційному. При цьому дуже дістається нашому обласному центру. «Херсонці щодня спостерігають за тим, як Україна стирає їх рідне місто з лиця землі», – нахабно бреше окупаційний телеграм-канал «Главное в Херсоне и области».
«З Херсона деякий час тому евакуювали чиновників у Чорнобаївку, тепер їх переводять з Чорнобаївки у бік Миколаєва. У Снігурівці дали команду зібратись чиновникам і сім’ям, будуть вивозити», – брешуть пропагандисти з ТАСС, посилаючись на вигадане «російське підпілля» у Херсоні.
Однак несподівано надійшла негативна реакція на подібну брехню від колег тассівців з окупаційного телеграм-каналу «Новости Херсонщины». Стосується вона, щоправда, іншого українського міста, про яке раніше пропагандисти повідомляли точно те саме. «Друзі, розуміємо, що війна, пропаганда, психологічний вплив, – написали «НХ». – Але не треба писати те, чого немає, оскільки це лише ставить у тупик цивільне населення, яке завдяки ура-реляціям або бла-бла-бла у мережі, втрачає довіру до російських джерел. Спеціально вчора займались з’ясуванням обстановки у Харкові. Немає там «тотальної втечі населення»…
Ну, що тут ще скажеш? Як можна вірити «російським джерелам», якщо вони хоч і іноді, але самі зізнаються у брехні?!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!