«Міністерство цифрового розвитку і масових комунікацій Херсонської області створило спеціальний чат-бот, куди жителі регіону можуть поскаржитись на якість зв’язку та інтернету, – пише окупаційна «Комсомольская правда». – Як повідомила адміністрація області, у чат-боті можна вказати оператора, населений пункт, муніципалітет, суть проблеми і залишити свій контакт».
Отримані дані, буцімто використають для покращення якості зв’язку, який, м’яко кажучи, дуже далекий до ідеалу – голосового сполучення та мобільного інтернету часто немає навіть у великих населених пунктах, не говорячи вже про степові села. Тому поскаржитись на зв’язок з інтернетом звідти не можна чисто фізично. Хіба що поштового голуба в окупаційне міністерство направити.
А 7 квітня, з 0.00 до 10.00, голосового зв’язку та інтернету від оператора «Миртелеком» не буде по всьому лівобережжю повністю. Про це повідомило у соцмережах окупаційне мінцифри. Причиною тимчасового відключення називають «роботи з оперативного перемикання магістральних кабельних ліній для покращення роботи мережі».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!