Редакція херсонської газети “Новий день” завжди мала тісний зв’язок зі своєю читацькою аудиторією. Тижневик поважали за об’єктивні гострі публікації, за непримиренну боротьбу з хабарництвом, бюрократією, протекціонізмом, з тими, хто державну скарбничку переплутав з власною кишенею тощо. А ще зміцненню довіри та налагодженню контактів між ними сприяли такі традиційні заходи, як зустрічі з читачами, проведення “прямих” і “гарячих” ліній з керівниками Херсонщини та обласних управлінь та відомств, різних конкурсів та розіграшів призів серед передплатників з їх безпосередньою участю в приміщенні редакції тощо.

Особливою популярність у шанувальників футболу області користувалися турніри на кубок газети “Новий день” (проводився 20 років поспіль) і пам’яті Героя України, директора відомого в країні державного дослідного підприємства “Асканійське” Віри Найдьонової. До 20 команд щороку боролися за почесні трофеї!

Саме завдяки всьому цьому видання протягом багатьох років залишалося найбільш передплачуване і найбільш тиражним в регіоні. Суттєві корективи в цей традиційний розклад внесло повномасштабне вторгнення військ рф в Україну. Сотні тисяч мешканців області змушені були покинути рідні місця і тимчасово шукати прихистку у всьому світі.

Релокувалася з Херсона й редакція. З об’єктивних причин довелося було й призупинити випуск друкованого видання. Газета відновила вихід одразу ж після звільнення Херсона і правобережної території області. Її читають люди не лише у деокупованих населених пунктах, але й в багатьох херсонських Хабах: у Вінниці, Львові, Івано-Франківську, Києві, Одесі, Кривому Розі тощо, А ще в Інтернеті.

Редакція робить все можливе, аби повернутися до перевірених часом методів спілкування зі своєю читацькою спільнотою. Днями вона звернулася до своїх шанувальників з пропозицією відновити тісні зв’язки між собою. Зокрема, запропонувала зателефонувати до редакції (пошта у багатьох деокупованих громадах ще не працює) і розповісти про наболіле, про житейські проблеми тощо. А ще через газету звернутися до керівників області та обласних управлінь, територіальних громад з питаннями і пропозиціями. І результат не забарився.

Вже у наступному номері “Нового дня” на запитання наших читачів з приводу перерахунку пенсій відповідатиме начальник Головного управління ПФУ у Херсонській області Роман Кальницький. У подальшому редакція продовжить практику проведення “прямих” і “гарячих” ліній на сторінках “Нового дня” за вашими зверненнями, шановні читачі.

Телефонуйте нам: +380 50 946 0777 ; +380 67 551 9078 або пишіть newdayua@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!