Виявляється, жителі лівобережжя «стикаються з різноманітними труднощами, починаючи зі складнощів в отриманні соціальної допомоги до нагальних житлових проблем». Так пропагандисти з окупаційного телеканалу «Таврия» сказали.

Своїми проблемами людям дозволяють ділитись під час гастролей «мобільної приймальні губернатора». Це – коли місцеві колаборанти вислуховують скаржників нібито від імені Сальдо, а пропагандисти знімають про це сюжет. Черговий прийом пройшов у Залізному Порту.

Мати дитини з інвалідністю Світлана Кушнаренко розповіла на камеру: «Гуманітарної допомоги немає, таблеток нема. Обіцяли по 2 тонни вугілля, дали по 800 кілограмів, як дитині-інваліду. Дитячих немає вже 3 місяці – січень, лютий і березень».
Галина Овсянікова пожалілась голові окупаційної адміністрації Голопристанського «муніципального округу» Віталію Титаренку на вибиті вікна.

«Вночі їй розбили вікна камінням, імовірно, через те, що жінка підтримує возз’єднання Херсонської області з Росією», – повідомили пропагандисти. Їй би порадіти, що не голову розбили, так ні – пішла зі своєю «проблемою» до колаборантів.
Про проблему жителів «столиці» окупованої частини Херсонщини розповів окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ»: «Надходять неодноразові скарги від жителів міста Генічеськ про те, що після офіційного продовження комендантської години по Херсонській області до 22.00 всі служби таксі міста Генічеськ почали брати подвійний тариф, починаючи з 20.00, без явних причин. У жителів міста виникає питання, вночі паливо дорожче чи водії таксі бояться темряви?»
І навряд чи окупаційне керівництво лівобережжя, до якого звернувся телеграм-канал, захоче вирішити проблему. Йому ніколи, бо треба встигнути вкрасти виділені Кремлем гроші. А таксисти ж що – не люди? Нехай теж «зароблять»!
Богдан СТРАЖАК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!