Сьогодні з робочим візитом у Херсонській громаді перебуває т.в.о. міністра культури та інформполітики України Ростислав Карандєєв.


У ході візиту він зустрівся з керівниками закладів культури міста та області. На заході була присутня перша заступниця начальника Херсонської міської військової адміністрації Наталя Чехута.
“Ми відвідали сьогодні кілька постраждалих від російських обстрілів обʼєктів закладів культури. Я хочу сказати, що ми дуже вдячні міській владі за те, що вони не відкладають питання культури на потім, а займаються цим уже зараз. Наше спільне завдання полягає у тому, щоб змінити цю філософію – “культурою займатимемося після війни”. Після війни це все може виявитися вже не потрібним. Тому треба робити потужний запит на відновлення закладів культури та культури в цілому уже зараз”, – наголосив Ростислав Карандєєв.


Зі свого боку перша заступниця начальника МВА Наталя Чехута зазначила, що питання культури не можуть залишатися без уваги, бо це – важлива частина життя громади, яка потерпає від ворожих обстрілів щодня. «Не дивлячись на виклики сьогодення, не закрито жодного закладу культури в громаді, навпаки – місто продовжує їх фінансувати та утримувати», наголосила Наталя Чехута. Також т.в.о. міністра під час зустрічі вручив подяки від міністерства кращим працівникам культури громади та області. На зустрічі обговорили низку нагальних питань, які цікавили працівників галузі культури. На всі були надані вичерпні відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!