Про майже 75-процентну готовність так званого Херсонського обласного будинку дитини доповів у своєму телеграм-каналі «сенатор» Константін Басюк.

Нагадаємо, що під «будинок дитини» окупанти переобладнують дитячий садок у Воскресенському Новотроїцького «муніципального округу». Ремонт там відбувається з подачі уповноваженої при президенті РФ з прав дитини Марії Льовової-Бєлової, на арешт якої Міжнародний кримінальний суд у Гаазі 17 березня 2023 року видав ордер. Разом з нею у незаконній депортації дітей під час російського вторгнення в Україну підозрюється і президент Путін.

Установа, скоріш за все, стане таким собі «відстійником», де збиратимуть дітлахів з усього лівобережжя для подальшого всиновлення росіянами. «Споруда вже готова більше, ніж на 75 процентів, – написав Басюк. – Замінені покрівля, вікна і двері, проведені вода і електромережі . Майже готове внутрішнє оздоблення, побудована нова котельня. Роботи зроблені якісно, перевірили разом з міністром праці і соцзахисту регіону Аллою Бархатновою».

Щоправда, на фотографіях «сенатора» всього цього не видно. Зате видно, як він з підрядниками з Чечні святкує Ураза-байрам.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!