Читачі Незалежної газети Херсонщини «Новий день» радо вітали вихід у світ її чергового номера. У ньому кожен з них знайде публікацію до вподоби. Бо й справді в газеті доволі багато цікавої інформації на всі смаки.


Насамперед, читачі звернуть увагу на появу на сторінках «Нового дня» звиклої вже прямої лінії на актуальну тему. Цього разу на запитання мешканців області відповідає начальник ГУ Пенсійного фонду України у Херсонській області Роман Кальницький. Мова йде про довгоочікувану індексацію пенсій з 1 березня. Але не всі пенсіонери залишилися задоволеними тими сумами, які отримали. Чому?
Думається, не залишать байдужими публікації в газеті про складну ситуацію на тимчасово окупованому лівобережжі Херсонщини, де наші люди вже тривалий час живуть без світла, води, газу і зв’язку. І в першу чергу це стосується Каховки. Дійшло до того, що російські військові стали розстрілювати трансформаторні підстанції у місті, при цьому в окупаційних чатах пишуть, що це результат обстрілів міста ЗСУ.


Багато в газеті й пізнавальної інформації. Зокрема, про те, як відбудовуються зруйновані війною херсонські села на деокупованому правобережжі області та які незвичні роботи звичайнісінькою кульковою ручкою створює херсонська художниця-графік Тамара
Качаленко.
Є в номері і цікавий кросворд, у якому представлені головні фейки, що лунають у публічному просторі під час повномасштабного вторгнення армії рф на територію України.
Тож читайте, аналізуйте, а коли виникнуть якісь питання, телефонуйте до редакції. Ми постараємося знайти на них відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!