Російським окупантам у Кринках нелегко. Причому вони самі це і визнають. «У Кринках не стихають бої між хохлами, що залишились, і російськими підрозділами, – повідомив окупаційний телеграм-канал «Дневник Десантника». – Активно використовують ворожі сили безпілотники, якими не лише проводять розвідку і атаки по наших позиціях, але і здійснюють доставку провізії і боєприпасів».
«З нашого боку активно працюємо артилерією і авіацією по виявлених точках ворога, – додали окупанти. – З нашого боку також продовжуються халатні події, які приводять до втрат. Не будемо оголошувати ситуацію, всі причетні в курсі, але лаштуватися колоною, сподіваємся, більше не будуть».
«Ворог використовує нову тактику застосування fpv-дронів в умовах роботи РЕБ: намагається на фінальній траєкторії атаки використовувати дрон як снаряд, відправляючи його у ціль заданою траєкторією вже без сигналу управління», – пожалівся окупаційний телеграм-канал «Два майора».
«Воєнкор» з позивним Romanov (на фото) взагалі заявив таке, що інші окупаційні телеграм-канали порадили ставити під сумнів. Цитуємо: «Противник розширив свій плацдарм на лівому березі Дніпра на заході Кринків на ширину у 500 метрів. Загальна ширина ділянки, яку контролює противник, складає 1,5 кілометра, глибина – до 200 метрів… Розширення плацдарму і висадка противника зумовлені здачею позицій без бою… Відповідальний за ділянку (серед бійців іменується Мурзилкою), компетенції якого для звільнення Кринків не вистачило, йде на підвищення».
Чому ж тут не довіряти? Типові будні російської армії. Поки Шойгу з Путіним «зачищають» Кринки перед телекамерами, наші славні ЗСУ успішно відправляють їхніх солдатів до прабатьків.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!