Щойно на вулиці 40 років Перемоги у Генічеську окупанти вклали нову пластикову трубу каналізаційного колектору (просто зарили її у землю без підключення), а вже знову щось риють. Вулиця нині більше схожа на лінію шанців, ніж на міську територію. Все це також ускладнює рух водіїв і пішоходів, що викликає нарікання містян.
«На даний момент під контролем Фонду розвитку територій у Генічеську йде реконструкція артезіанської свердловини: на об’єкті провели облаштування нового колодязя, очікується поставка насосного обладнання, – повідомило окупаційне «Херсонское агентство новостей» з посиланням на генерального директора окупаційного ФРТ Ільшата Шагіахмєтова. – Крім того, почато капітальний ремонт ділянок мереж водопостачання на низці вулиць міста».
Проросійськи налаштовані громадяни і далі вірять «новій владі», тому скаржаться на недолугі дії комунальників в «адміністрацію». А житель вулиці Бєлінського, не назвавши себе, звернувся до колаборантів, аби надати справі більшого розголосу, через окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ». Ось що він написав: «Більше півроку тому працівники водоканалу розкопали у нас на вулиці трубу, щось там ремонтували. З тих пір так все і залишилось, велика яма, куди кожен може впасти, куча боліт, у ямі стоїть вода, та така, що там вже жаби водяться. Нічого не засипано і не окультурено. Якось приїхали працівники водоканалу, ми їм поставили запитання, так у відповідь вони нам нахамили так, що неприємний осад до цих пір у душі. Нехай яма, півбіди, на половині вулиці майже зникла вода. Прошу звернути увагу керівництва адміністрації Генічеська на бездіяльність міськводоканалу і на їх хамське спілкування з людьми, ми не бидло».
Хоча як по-іншому тих, хто сподівається на те, що окупанти прийшли, аби зробити їм добре, можна назвати? Лише – бидлом.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!