В окупаційної армії, мабуть, закінчуються ресурси, бо до допомоги військовим на Херсонському напрямку всі більше залучають цивільних – як росіян, так і жителів окупованих територій.
Так, ялтинським артилеристам і морпіхам з Криму так звані волонтери передали дві автівки.

Краснодарські «єдинороси» і «волонтери гуманітарного проекту «Русскій Донбас», передали окупантам двері для позашляховика, шини, квадракоптери і ліки. «За їхнім проханням і на додаток до державного забезпечення», – деталізує у соцмережі окупаційна організація «Єдиної Росії» Херсонської області.


Додаткове обладнання «на суму більше 3 мільйонів», підключивши «небайдужих підприємців», передали на Херсонщину члени Ульянівської обласної організації «КПРФ». Окупаційний «Народний фронт» Криму зібрав інструменти для термінового ремонту військової техніки частини угрупування «Днєпр». За допомогою до «волонтерів» звернулись самі окупанти.

«Почався мінометний обстріл, ми в машину, а у нас заклинив стартер. Довелось ховатись у найближчі покинуті бліндажі, там чекати всю ніч, а машину зачепило уламками!» – цитує російського вояку окупаційна «Комсомольская правда». Таким хіба інструменти треба? Їм би хоробрості, як герой дитячої книги, у чарівника попросити…
Зважаючи на те, що ті, хто у Росії підтримує «спецоперацію», більше люблять забирати чуже, ніж віддавати власне, невдовзі потік допомоги військовим на окуповану Херсонщину має припинитись.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!