Цілодобово жителі Херсонської громади потерпають від російської агресії. Армія РФ не лише руйнує об’єкти інфраструктури, соціальної сфери, житло, вона калічить та вбиває мирних херсонців. Разом з тим у громаді залишаються люди, які потребують додаткової опіки та турботи, бо мають онкозахворювання. І Херсонська міська військова адміністрація продовжує допомагати таким хворим.
У рамках міської програми «Соціальний захист» для потреб людей із онкологічними захворюваннями передбачені кошти. На стаціонарне лікування або проведення операцій злоякісних онкологічних захворювань херсонцям виплачують допомогу у 5 000 грн. Жителям громади зі злоякісними онкозахворюваннями, які не проходили стаціонарного лікування, передбачена допомога у 3 000 грн. Також по 5 тисяч гривень можуть отримати херсонці на оперативне втручання на серці та серцевих судинах і на ендопротезування суглобів.
Так, за 1 квартал поточного року в рамках міської комплексної програми «Соціальний захист» у зв’язку з хворобами матеріальну допомогу отримали 403 людини на загальну суму майже 1,5 млн грн.
Заяви на ім’я начальника Херсонської міської військової адміністрації разом із пакетом необхідних документів надаються до виконавчих органів районних у м. Херсоні рад.
До звернення додаються медичні документи. Документи також можна надавати на електрону адресу Херсонської міської військової адміністрації: kherson.mva@gmail.com Консультації надаються за телефонами: – Дніпровський район – 099-25-35-491; – Корабельний район – 050-87-51-141; – Центральний район – 066-44-79-236.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!