Мова про КВН («Клуб вєсьолих і находчівих»), який правляча «еліта» Росії давно вже використовує у своїх злочинних цілях. Як повідомила у соцмережах окупаційна організація «Єдиної Росії» у Херсонській області, у Генічеську відбувся «цілий» фестиваль цієї вже давно не смішної гри.

«Перший фестиваль КВН у Херсонській області, – написали окупанти, – об’єднав шість команд з п’яти регіонів: Севастополя, Краснодарського краю, Луганської Народної Республіки і Запорізької областей».

Незважаючи на те, що більшість команд представляли окуповані регіони, всіх перемогла (мабуть, у цьому мав бути певний символізм) краснодарська команда «Mr. Зоидберг». Її лідер Грігорій Грєчіхін, який має акаунт у забороненій у Росії мережі Insragram, пише там про себе, що він є гумористом і автором «Дитячого КВН» на федеральному каналі «СТС».

Разом з Грєчіхіним тимчасово окупований Генічеську відвідав і ведучий заходу Валдес Романов – чемпіон «Вищої ліги КВН», який так само має акаунт в Instagram (своїм, мабуть, можна). У «правильній» мережі «ВКонтакте» Владислав-Валдес своїм місцем народження вказав Селезнівку – селище в Алчевській міській громаді Алчевського району Луганської області, яке знаходиться на тимчасово окупованій території.

Але у питанні батьківщини «гуморист», якого за відлякуючу зовнішність називають фріком, не дуже перебірливий. Він не лише зробив собі кар’єру на російських телеканалах, а й перемінив багато команд КВН (найпопулярніші з них – «Нате», «Русская дорога», «Ровеньки») та неодноразово відвідував окуповані території.

За свідоме порушення державного кордону України, участь у пропагандистських заходах проти нашої держави і спробах виправдати окупацію Криму росіянами громадянин Росії Владислав Романов навіть потрапив на «Миротворець». Залишається сподіватись, що і до рук правосуддя вже невдовзі потрапить.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!