Ця потвора на фото – 43-річна генічанка Світлана Давидова, яка до повномасштабного вторгнення змінила купу політичних партій у надії стати хоч якоюсь депутаткою, а з приходом росіян отримала від них посаду «заступника директора з виховної роботи» окупаційної Генічеської санаторно-курортної школи-інтернату. І партію обрала вже російську – «КПРФ».

Через колаборантку та «директора» навчального закладу Ніну Зеленську голова окупаційної організації «КПРФ» у Херсонській області Раміль Замалєтдінов проводить серед дітей пропагандистську роботу.

Днями, наприклад, Світлана Давидова пригнала для нього старшокласників на центральну площу, де загарбники встановили пам’ятник Леніну, і її косноязикий партійний босс довго розповідав їм, хто такі піонери. На подяку за сприяння у пропаганді Замалєтдінов взяв «шефство» над школою-інтернатом.

Зокрема, коли окупанти заговорили про її перепрофілювання, привіз туди члена «КПРФ», заступника голови комітету Державної Думи з охорони здоров’я Алєксєя Курінного. Після того непроханий гість заявив, що заклад унікальний і його треба зберегти.

Також під час свого візиту Курінний привіз для окупантів на передовій ліки від підприємців з Ульяновської області. Щоправда, на передову він їхати не став. Ящики з препаратами вивантажили у ресторан «Золота рибка», який Раміль Замалєтдінов «віджав» у місцевої підприємниці.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!