Коля Арбузов, нагадаємо, це неіснуючий персонаж, на вигадування зовнішності якого путінський президентський фонд виділив фінансування. Для Кремля це так важливо, бо Арбузов має стати майбутнім маскотом – персонажем, якого пізнаватимуть, і який уособлюватиме саме «російську Херсонську область».

«Він супроводжуватиме учнів початкової школи всі чотири роки навчання, допомагаючи їм знайомитись з Херсонщиною, її культурними традиціями і живописною природою», – написано на сторінці окупаційної Новодмитрівської школи Іванівського «муніципального округу». Заодно нагадуватиме, що Херсонщина – «це російська територія», «столиця країни – Москва», «президент – Путін».

Наразі фонд «Культура Новоросії» на гроші Кремля проводить конкурс малюнків серед учнів молодших класів. За його підсумками віртуальний окупант Коля Арбузов отримає своє зображення.

В окупаційній школі у селі Красне Скадовського «муніципального округу» педагоги-колаборанти разом з малюванням загадали дітям, аби вигадували для Колі Арбузова ще і мандрівку, у яку він відправиться на чарівному кавуні.

Краще б думали, на чому самі «мандруватимуть» разом зі своїми господарями, коли нашу Херсонщину звільнятимуть наші ЗСУ!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!