36-річний каховчанин Володимир Козін вижив на фронті, а загинув від рук росіянина, у мирній Європі. У Німеччині український воїн знаходився на реабілітації після складного поранення. Про вбивство повідомила Каховська міська територіальна громада.

Володимир народився у Каховці. Тут закінчив школу. Відслуживши строкову службу в армії, створив сім’ю, мав двох дітей. Влітку 2022 року, виїхавши з окупованого міста, став волонтером у гуманітарному штабі в Запоріжжі, допомагаючи таким самим переселенцям, як сам. Згодом добровольцем пішов до військкомату. В складі 81-ї десантно-штурмової бригади захищав Бахмут. Пройшов двомісячну підготовки у Великобританії. У січні 2023 року отримав перше поранення. Після нетривалого лікування знову пішов на фронт. У бою отримав друге поранення, але, перемагаючи біль та втрачаючи свідомість, виніс свого загиблого побратима, якого до кінця своїх днів згадував як «мій Циган».
Враховуючи складність другого поранення був направлений на реабілітацію до Німеччині. Лікарі зробили надскладну операцію і Володимир вже рахував дні, аби повернутися до хлопців на передову.

27 квітня увесь світ сколихнуло вбивство двох українських військових у німецькому місті Мурнау. Обидва загинули від рук особи з російським громадянством. 57-річний фігурант під час сварки накинувся з ножем на двох українців. Підрзрюваного у вбивстві затримали. Суд відправив його під варту. Подробиць справи німецькі правоохоронці не розголошують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!